• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  NBA-speler maakt veter los: 50.000 dollar boete

  JR Smith denkt het snel in het geniep te doen.

  Alles halen sporters tegenwoordig uit de kast om tegenspelers uit hun concentratie te halen. Earl Joseph "JR" Smith vatte dat wel heel ludiek op. De basketbalspeler van de New York Knicks maakt er de laatste dagen een sport van de veter van een tegenstander los te maken.

  JR Smith probeerde tegen de Detroit Pistons (gewonnen door NY) de veters van Greg Malone los te maken. Smith deed dat om Monroe te hinderen terwijl ze aan het wachten waren op een vrijworp. Maar Monroe liet zich niet kisten en draaide zijn voet een beetje.

  Twee dagen eerder was het Smith wel gelukt bij Shawn Marion van de Dallas Mavericks. Smith had toen al een waarschuwing gekregen van de NBA, die hem nu beboet met 50.000 dollar. Knicks-coach Woodson laakt het gedrag van zijn speler. "Ik zag dit nooit eerder. Dit mag echt niet."

  Bekijk de twee pogingen van JR Smith: