• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  KV Mechelen haalt een Servische verdediger

  Kosanovic (r) speelt sinds 2010 voor Cracovia Warschau.

  KV Mechelen heeft zijn eerste wintertransfer beet: de 23-jarige Milos Kosanovic komt over van Cracovia Warschau en tekent voor 4,5 seizoen.

  Kosanovic verliet in 2010 zijn vaderland voor Polen, waar hij sindsdien voor Cracovia speelt. Zijn contract zou in juni aflopen, maar KV Mechelen haalt hem met een kleine transfersom nu al. Kosanovic stond ook in de belangstelling van onder andere Bazel.

  "Kosanovic is een grote verdediger met veel voetballende kwaliteiten", zegt sportief directeur Fi Vanhoof in Gazet van Antwerpen. "Hij heeft een goede inspeelpass, neemt alle penalty's en vrije trappen bij Cracovia en scoorde zo al zes keer dit seizoen."