• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Ibrahimovic krijgt opnieuw applaus van tegenstrever

  Zlatan Ibrahimovic zet het nieuwe jaar met drie treffers in.

  Paris Saint-Germain is met een klinkende zege aan de Franse bekercompetitie begonnen. Het sterrenteam ging in de 1/32e finales met 5-2 winnen bij tweedeklasser Brest. Met drie doelpunten speelde Zlatan Ibrahimovic andermaal een hoofdrol.

  Zlatan Ibrahimovic had niet lang nodig om zijn eerste doelpunten van het nieuwe jaar te scoren. Na tien minuten al werkte hij met de buitenkant van zijn rechter af in Bretagne.

  PSG walste over Brest heen. Nog voor de pauze had Ibrahimovic er drie gemaakt. Ook Motta schoot raak: 0-4 bij de rust.

  Toen PSG-coach Blanc Ibrahimovic in de 63e minuut naar de kant haalde, kreeg de Zweedse topspits een staande ovatie van het thuispubliek. Die eer was hem ook in Anderlecht te beurt gevallen. Net daarvoor had Lavezzi het vijfde doelpunt voor PSG gescoord.