• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Een WK-reis kost u 3.639 euro, zonder ticket

  2.500 supporters van de Rode Duivels zijn welkom in Devillage.

  De Belgische voetbalbond heeft meer info gegeven over de pakketten die het aanbiedt in het fandorp "Devillage" op het WK in Brazilië. De goedkoopste all-in bedraagt 3.639 euro.

  Het fandorp Devillage kan 2.500 mensen herbergen en opent op 12 juni, vijf dagen voor de eerste wedstrijd van de Rode Duivels tegen Algerije. De camping sluit twee dagen na de laatste groepswedstrijd, op 28 juni.

  Er is een all-in-formule en een camping-only-formule. De goedkoopste all-in kost 3.639 euro voor een eigen tent en matras, plus de verplaatsing naar twee van de drie groepswedstrijden. Wie de drie groepsmatchen wil zien, betaalt 3.899 euro.

  De duurste all-in bedraagt 4.799 euro voor alle groepswedstrijden, maar dan slaap je wel in een luxe-tent met echte bedden erin.

  Camping-only (lees: een eigen tent en slaapzak voor 95 euro per nacht) is de goedkoopste optie. Vliegreizen en bustrips zijn in die formule apart te betalen. Opgelet: alle pakketten in Devillage zijn zonder toegangsticket.

  Gratis wifi, uitgebreid ontbijt en optredens van Belgische artiesten

  In het kamp zal overal gratis wifi aanwezig zijn, net als een helpdesk. Er is een uitgebreid ontbijt, een barbecue en een Braziliaanse en Belgische keuken voor de all-in-formule. Alle inwoners van Devillage krijgen toegang tot een privéstrand. Daarnaast zullen tijdens het toernooi meermaals Belgische artiesten optreden.

  Devillage