• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mujangi Bia blijft tot 2016 bij Standard

  Mujangi Bia maakte zes goals in 18 competitiematchen dit seizoen.

  Standard heeft tijdens de stage in La Manga de optie in het contract van Geoffrey Mujangi Bia gelicht. Het contract van de Belgische middenvelder liep in juni af. Maar de optie voorziet twee extra seizoenen, tot juni 2016.

  Bia is een vaste waarde voor Standard-coach Guy Luzon, die nochtans fel roteerde in het begin van het seizoen. De 24-jarige speelde in 18 van de 21 competitiematchen, stond 15 keer in de basis en was goed voor zes doelpunten.

  "Geoffrey heeft een heel goeie eerste seizoenshelft doorgemaakt. Onze club rekent op hem in de toekomst", luidt het.

  Bia debuteerde in 2006 met Charleroi, dat hem in 2010 uitleende aan Wolverhampton. Na een eerste seizoen bij Standard, dat hem in 2011 voor drie jaar vastlegde, was hij vorig seizoen weer actief in Engeland bij Watford.