• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Radja Nainggolan lijkt op weg naar AS Roma

  Radja Nainggolan speelt sinds 2010 voor Cagliari.

  Radja Nainggolan staat dicht bij een overgang naar AS Roma. Volgens de Italiaanse pers heeft Roma een akkoord met de sportieve cel van Cagliari én met de Rode Duivel, maar moet de grillige voorzitter van Cagliari nog zijn fiat geven.

  AS Roma, momenteel de nummer 2 in de Serie A, zou 9 miljoen euro op tafel leggen om voor 50% eigenaar te worden van de Rode Duivel. De andere 50% blijft bij Nainggolans huidige club Cagliari. Dat is een constructie die wel vaker voorkomt in Italië.

  Roma en Cagliari vonden maandagavond een akkoord over de transfer in Milaan, waar ook Nainggolan zelf aanwezig was. Volgens de Italiaanse media zou de Belg dinsdag al medisch gekeurd worden in Rome.

  Enkel Cagliari-voorzitter Massimo Cellino kan nog roet in het eten gooien. De grillige Cellino, momenteel nog op vakantie in de Verenigde Staten, moet immers nog zijn zegen geven over de transfer. In 2012 stak hij op het allerlaatste moment ook al eens een stokje voor de transfer van Davide Astori naar Spartak Moskou.