• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oostende trekt Venezolaanse center aan

  Oostende kan niet meer op deze Berggren rekenen.

  Basketbalkampioen Oostende heeft een oplossing gevonden voor de blessure van center Jared Berggen. De Venezolaan Gregory Echenique (2,06m-118kg) komt over van Ludwigsburg en tekende een contract voor twee maanden.

  Jared Berggren moet onder het mes met een knieblessure. En dat zette de overstap van Gregory Echenique in gang. Die was tot nu in Duitsland aan de slag. "Hij is een sterke en mobiele center, een goeie verdediger en een te duchten shotblocker", luidt het.

  "Ook aanvallend is hij in de nabijheid van de ring een stevige dreiging. Hij heeft voldoende matchritme, maar het wordt nog een huzarenstuk om hem meteen inzetbaar te krijgen voor de Eurocup." Oostende speelt woensdag in Valencia.