• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme na bekeruitschakeling: "Leerrijk"

  Preud'homme: "Grote kern blijft nodig"

  Voor Club Brugge blijft na de bekeruitschakeling door Kortrijk enkel nog de competitie als doel over. "Maar dit verhoogt de druk niet", zei coach Michel Preud'homme. Hij vindt zijn ruime kern ook nodig, zeker nu ook De Sutter geblesseerd uitviel.

  Michel Preud'homme had na de verlengingen amper stem over, maar op de Club-site kon hij wel zijn mening nog kwijt.

  "In de verlengingen kon het alle kanten uit, maar spijtig genoeg trokken we niet aan het langste eind. Aanvallend liep het fout. Deze match was in elk geval leerrijk om te zien wat we missen om de top te bereiken."

  Voor Club blijft enkel nog de competitie over. Is de spelerskern niet te groot? "Ook voor de competitie heb ik nog veel spelers nodig. Als je ziet wie er allemaal weer uitviel in Kortrijk. Zo had Refaelov meteen na zijn invalbeurt al weer last."

  Ook De Sutter zou met een nare blessure een tijd in de lappenmand kunnen liggen. "Hij heeft een blessure aan de ligamenten. Ik dacht ook dat de kern heel groot was, maar misschien is het wel nodig", zegt Preud'homme.