• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hazard: "Mijn beste wedstrijd van het seizoen"

  Hazard: "Pas in januari wordt de afrekening gemaakt."

  Eden Hazard was met twee goals en één assist tegen Sunderland dé uitblinker van dienst bij Chelsea. "Ik ben heel tevreden", reageert de Rode Duivel.

  "Dit was mijn beste wedstrijd van het seizoen", zegt Eden Hazard na de wedstrijd op het veld van Sunderland. "Ik maakte twee doelpunten en bracht er één aan. Dat maakt me heel tevreden."

  Ondanks de glansrol van Hazard kende Chelsea toch geen makkelijke avond tegen Sunderland, de rode lantaarn in Engeland. Het werd uiteindelijk 3-4 in het voordeel van het team van Mourinho, die Kevin De Bruyne de hele partij op de bank hield.

  "Het was een moeilijke match," zegt Hazard. "Zeker het eerste kwartier. Maar nadat we een goal slikten, gingen we op jacht naar doelpunten en pakten alsnog de drie punten."

  Chelsea blijft dankzij de zege in het spoor van leider Arsenal. Als eerste achtervolger telt het vier punten achterstand in de Engelse Premier League.

  "Arsenal is top. De tegenstand is sterk, maar wij beschikken over een goeie ploeg. We zijn misschien nog jong, maar wel sterk. Pas na december en januari maken we de rekening."