• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Bruno: "Ik hoop dat iedereen alles gegeven heeft"

  Bruno, hier bij z'n 2e goal, was scherp voor z'n ploegmaats.

  Voor Anderlecht zit de beker van België er al op. Het beet gisteren na penalty's in het zand bij Westerlo. Massimo Bruno was één van de schaarse lichtpunten bij de kampioen, maar kon een vroegtijdige uitschakeling niet vermijden. "Ik begrijp niet waarom we zo slecht gespeeld hebben."

  Massimo Bruno hield de bekerkansen van Anderlecht nog lang gaaf dankzij twee doelpunten. Maar tijdens de penaltyreeks liep het weer eens mis voor de landskampioen. "Uitgeschakeld worden door een tweedeklasser is onaanvaardbaar", zegt Bruno in La Dernière Heure.

  "We hebben geen enkel excuus. We moeten twee keer een achterstand ophalen, terwijl we deze wedstrijd gewoon hadden moeten winnen. Sneller spelen was voldoende om Westerlo te doen lijden."

  "Ik begrijp niet hoe het zo ver is kunnen komen. Waarom we zo'n slechte wedstrijd hebben gespeeld? Ik heb er geen verklaring voor."

  Bruno speelde zelf wel een degelijke wedstrijd. "Ik heb alles gegeven, maar ik hoop echt dat dat bij mijn ploegmaats ook zo was."

  "Het wordt een lang seizoen. We moeten ons nu volledig concentreren op de competitie. Het is goed dat we zaterdag al tegen Waasland-Beveren kunnen spelen om deze match te vergeten."

  Milivojevic: "Anderlecht heeft te weinig geluk"

  Luka Milivojevic miste z'n elfmeter in de strafschoppenreeks. "We hadden dinsdag nog getraind op penalty's. Jammer genoeg koos de doelman van Westerlo de juiste hoek."

  "Natuurlijk ben ik ontgoocheld. Mitrovic en ik missen, dus we hebben de wedstrijd verpest. Ik voel me wel schuldig, maar Anderlecht heeft te weinig geluk", besluit de Serviër in Het Nieuwsblad.