• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zitten Courtois en Kompany in UEFA-team van 2013?

  Courtois neemt het op tegen onder meer Neuer.

  Thibaut Courtois en Vincent Kompany zijn door de UEFA genomineerd voor een plaats in het 'Team van het Jaar'. Het elftal wordt samengesteld door een poll op de site van de UEFA. Bij de middenvelders en aanvallers komen er geen Belgen in aanmerking.

  Wie Rode Duivels Courtois en Kompany in het UEFA-team wil zien, kan tot 9 januari stemmen via de site van de UEFA. Courtois krijgt de concurrentie van Cech (Chelsea), De Gea (Manchester United), Neuer (Bayern München).

  Kompany moet het opnemen tegen onder meer Hummels (Dortmund), Lahm (Bayern München), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona) en Thiago Silva (PSG).