• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kompany wint bij rentree, Hazard gidst Chelsea naar zege

  Vincent Kompany viel begin oktober uit met een liesblessure.

  Na twee maanden blessureleed heeft Vincent Kompany zijn rentree gemaakt bij Manchester City, dat won bij West Brom. Eden Hazard schitterde bij Chelsea en Romelu Lukaku en Kevin Mirallas wonnen bij het Manchester United van Marouane Fellaini.

  Vincent Kompany liep bij West Brom met Manchester City 0-3 uit, maar kreeg het in de slotfase nog even warm. Verder dan de 2-3 kwam de thuisploeg echter niet.

  Eden Hazard schitterde met Chelsea op bezoek bij Sunderland. De Rode Duivel scoorde twee doelpunten en leverde één assist af. De bezoekers wonnen uiteindelijk met 3-4 van de rode lantaarn. Kevin De Bruyne bleef heel de wedstrijd op de bank.

  Romelu Lukaku en Kevin Mirallas wonnen de Belgische clash met Marouane Fellaini en Adnan Januzaj. Het bleef lange tijd 0-0 in Manchester United-Everton, maar in de slotfase maakte Oviedo het winnende doelpunt. Aangever met dienst was Lukaku.

  Tottenham, voor het eerst in 22 matchen zonder de geblesseerde Dembele, maar met Vertonghen en invaller Chadli, moest een scheve situatie ombuigen op het veld van Fulham. Het was op achterstand gekomen in de tweede helft, maar verzekerde zich in de slotfase alsnog van de drie punten.

  Simon Mignolet boekte een spraakmakende 5-1-overwinning tegen Norwich. Luis Suarez was dé uitblinker bij de thuisploeg. De Uruguyaan scoorde maar liefst vier doelpunten.

  Als u meer wil weten over de wedstrijden van de Belgen, klik hieronder dan op de uitslagen voor een uitgebreider matchverslag.