• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wordt Januzaj Jonge Sportpersoonlijkheid in Engeland?

  Januzaj speelde dit seizoen al 10 keer bij United.

  De BBC heeft Adnan Januzaj genomineerd voor de trofee van Jonge Sportpersoonlijkheid van het Jaar. De speler van Manchester United staat met negen andere atleten op de shortlist. Enkel sporters die op 1 januari 2013 17 jaar of jonger waren, komen in aanmerking voor de trofee.

  Adnan Januzaj is dit seizoen een van de revelaties bij de Engelse landskampioen. Hij kwam al tien keer in actie voor United en scoorde al twee keer. Op 15 december wordt bekendgemaakt of Januzaj de trofee voor Jonge Sportpersoonlijkheid van het Jaar krijgt.

  De andere genomineerden:

  • Dina Asher-Smith (atletiek)
  • Jessica Judd (atletiek)
  • Isaac Towers (atletiek)
  • James Guy (zwemmen)
  • Amy Marren (zwemmen)
  • Amber Hill (schieten)
  • Charley Hull (golf)
  • Rebekah Tiler (gewichtheffen)
  • Kimberley Woods (kano)