• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Courtois: "Vóór het WK weten waar ik volgend jaar speel"

  Courtois wil voor het WK in Brazilië duidelijkheid over zijn toekomst.

  Thibaut Courtois wordt dit seizoen voor het derde jaar op rij door Chelsea uitgeleend aan Atletico Madrid, maar wil snel duidelijkheid over zijn toekomst. "Ik wil voor het WK in Brazilië weten waar ik volgend seizoen speel", zegt de nationale doelman.

  "Ik weet op dit moment nog niet waar ik volgend seizoen zal spelen", zegt Courtois aan Sporting Telenet. "Binnenkort praat ik met Chelsea om te horen wat hun plannen zijn. Aan de hand daarvan beslis ik wat de beste optie is."

  "Mijn toekomst moet zeker uitgeklaard zijn voor het WK van start gaat. Het is niet goed om op een WK met een transfer in je hoofd te zitten. Ik maak me geen zorgen en hoop dat die ook uitblijven."