• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Scorende Axel Witsel: "Toch ben ik niet gelukkig"

  Witsel in de Champions League vorige week.

  Met 2 op 12 laat Zenit in de Russische competitie van zijn pluimen. Zondag op Terek sprokkelde Zenit een punt dankzij een laat doelpunt van Axel Witsel en daardoor houdt Zenit nog maar een puntje over op eerste achtervolger Koeban, dat maandag nog speelt.

  "Ik heb gescoord, maar dat betekent niet dat ik gelukkig ben", zegt Witsel. "Dit was wederom een zeer belangrijke wedstrijd, maar we zijn er niet in geslaagd de vis op het droge te halen. Nu moeten we afwachten wat Lokomotiv doet maandag. Dat is echt geen goed gevoel."

  "We wonnen nu al zeven keer op rij niet. Dat maakt het leven niet gemakkelijker, maar we moeten optimistisch blijven. Onze volgende wedstrijd spelen we thuis, dan is een overwinning de enige optie."