• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "Harm van Veldhoven hoeft niet te vrezen voor zijn job"

  "We nemen geen beslissingen om beslissingen te nemen."

  Enkele weken geleden leek KV Mechelen nog een woordje mee te kunnen spreken in de strijd om PO I, maar na de 0-1 tegen AA Gent staat KVM nog maar twaalfde, zes punten boven de vermaledijde barrageplaatsen. Toch is er geen sprake van paniek Achter De Kazerne.

  "De wedstrijd tegen Gent was er één die we op basis van het spel niet konden verliezen", zegt voorzitter Johan Timmermans. "Maar we
  maakten de kansen niet af en kregen er de rekening voor gepresenteerd."

  "De coach en de spelers hebben een zware kater. We hebben veel oplapwerk, maar ik weet zeker dat we klaar zijn voor het bekerduel met Genk woensdag. Die match moet ons seizoen redden", luidt het in Gazet van Antwerpen.

  Als één zaak als een paal boven water staat is het wel dat trainer Harm van Veldhoven niet geslachtofferd zal worden. "Of Van Veldhoven moet vrezen voor zijn job? Absoluut niet, neen. Er is geen enkel probleem", zegt Timmermans aan Sporza.

  "Het is heel rustig binnen de club en het zal hier altijd rustig blijven. De tijd dat op KV beslissingen genomen werden om beslissingen te nemen is voorbij."

  Ondanks het gebrek aan klinkende resultaten heeft Timmermans lessen getrokken uit het verleden. "Ik zeg altijd: als je dood bent geweest (hij verwijst naar de vereffening in 2002, red) kan het geen kwaad dat je eens een beetje ziek bent."