• home
 • video
 • pas verschenen

  Caudron wint WB-manche driebanden in Colombia

  Frédéric Caudron wint momenteel alles in het driebanden.

  Frédéric Caudron gaat door op zijn elan. Onze landgenoot, die vorige maand in Antwerpen het WK driebanden won, was gisteren ook de beste in de wereldbekermanche in Medellin. In de finale klopte de nummer 1 van de wereld Torbjörn Blomdahl met 40-27.

  In de halve finales was er een Belgisch onderonsje tussen Caudron en Eddy Leppens, dat Caudron simpel in zijn voordeel besloot. Dankzij zijn zege in Medellin verstevigt Caudron zijn koppositie op de wereldranking.

  Uitslagen eindfase:

  • Halve finales:
   Frédéric Caudron - Eddy Leppens 40-33
   Torbjörn Blomdahl (Zwe) - Filipos Kasidokostas (Gri) 40-39
  • Finale:
   Frédéric Caudron - Torbjörn Blomdahl (Zwe) 40-27