• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet met ruime zege naar tweede plaats

  Luis Suarez (l) viert een van zijn twee doelpunten.

  Simon Mignolet en Liverpool zijn alleen tweede na een 4-0-zege tegen Fulham. Christian Benteke won met Aston Villa tegen Cardiff City en klopt op de deur van de top 10. Romelu Lukaku en Kevin Mirallas raakten niet verder dan 0-0 tegen rode lantaarn Crystal Palace.

  Liverpool, met uiteraard Simon Mignolet tussen de palen, had weinig moeite met Fulham. Het had wel een owngoal van Amorebieta nodig om het verweer van de bezoekers uit Londen te breken.

  Maar daarna ging het snel. Skrtel en Suarez maakten er voor de rust nog 3-0 van, na de pauze legde weer Suarez de 4-0-eindstand vast. Door het gelijkspel van Chelsea wordt Liverpool alleen tweede.

  Christian Benteke (foto) en Aston Villa doen een goede zaak met een 2-0-overwinning tegen Cardiff. Pas in het slotkwartier slaagden Bacuna en Kozak erin te scoren. Villa springt over Cardiff en Hull en is voorlopig gedeeld negende.

  Everton profiteerde niet van het gelijkspel van Chelsea om over de Londense club te springen. Het bleef op een 0-0-gelijkspel steken op het veld van rode lantaarn Crystal Palace. Romelu Lukaku speelde de hele wedstrijd, Kevin Mirallas werd vroeg in de tweede helft gewisseld.