• home
 • video
 • pas verschenen

  Jonge Genk-fan komt uit coma en geeft aftrap

  De Genk-site is blij met de rentree van Jarno.

  De aftrap in Genk-Anderlecht zal morgen niet door een sponsor, een oude glorie of een of andere Miss gegeven worden. Maar wel door de 5-jarige Jarno, die in augustus bij een val bijna zijn leven had gelaten in het stadion van Genk.

  Jarno viel in augustus van een trap in het stadion en kwam vijf meter lager op zijn hoofd terecht. Hij lag lang in een coma en even werd voor het ergste gevreesd. "Het is een mirakel dat ik met Jarno naar de match tegen Anderlecht kan gaan", getuigt zijn mama in de kranten.

  "Zijn val had de hele Genk-familie in shock gebracht", klinkt het bij Genk. "We zijn verheugd dat hij zijn comeback in het stadion zal maken. Hij mag na de match tegen Anderlecht de spelers ontmoeten. Hopelijk kunnen we hem de drie punten schenken."