• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht: "De Bruyne mag direct komen"

  Van Holsbeeck ziet kansen door het WK.

  Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft een strijdplan om Anderlecht deze winter te versterken. "We kijken uit naar spelers, Rode Duivels en buitenlandse internationals, die het WK dreigen te missen", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  In de krant werpt analist Marc Degryse een ballonnetje op in een gesprek met Herman Van Holsbeeck. "Wat denk je ervan om in januari De Bruyne, Vermaelen of Chadli te halen?"

  Voor Herman Van Holsbeeck zijn die namen op zijn minst denkoefeningen waard. "Het is inderdaad zo dat we deze winter uitkijken naar spelers die het WK dreigen te missen omdat ze bij hun club momenteel minder aan spelen toekomen."

  "Dat kan gelden voor Rode Duivels, maar ook naar buitenlandse internationals speuren we rond. De Wereldbeker volgende zomer maakt zaken mogelijk."

  "Kevin De Bruyne mag direct komen, maar het wordt niet evident om hem op huurbasis te halen. Het is wel iets dat we zeker goed moeten onderzoeken."

  "We zullen wel zeker een vervanger voor de geblesseerde Matias Suarez halen. En dan wachten we af wat er met Kouyaté zal gebeuren. We maakten met hem de afspraak dat hij in de winter weg kan als een ploeg uit de Premier League komt aankloppen."