• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard miste training door verloren paspoort

  Hazard (archieffoto) speelde door de hele historie niet in de CL tegen Schalke.

  Eden Hazard had zich niet verslapen, toen hij maandag een training van Chelsea miste. Hij was te laat, omdat hij zondag zijn paspoort op de Eurostar had laten liggen.

  Hazard zat woensdag, voor het Champions League-duel van Chelsea tegen Schalke, in de tribune. Volgens zijn coach José Mourinho omdat hij "de tijd uit het oog had verloren" en daardoor een training had gemist.

  Klopt niet helemaal, blijkt nu. Hazard was zondag naar Rijsel afgereisd, om er de aftrap te geven van de competitiewedstrijd tussen zijn vorige club en Monaco. De Rode Duivel had de Eurostar genomen en had zijn paspoort op de trein laten liggen, blijkt uit tweets van Eurostar-medewerkers die intussen opgedoken zijn.

  In die tweets wordt Hazard erop attent gemaakt dat zijn paspoort op de trein is gevonden en terug naar Londen is gestuurd. En zonder paspoort was het zelfs voor Eden Hazard blijkbaar lastiger om op tijd op de Eurostar terug naar Londen te geraken.