• home
 • video
 • pas verschenen

  Colombia komt met Falcao en Bacca naar Brussel

  Ook Falcao en Colombia zijn er volgend jaar bij in Brazilië.

  De Rode Duivels krijgen volgende week een stevige tegenstander op bezoek. Colombia is de nummer 4 van de wereld. Topspits Radamel Falcao en ex-Club Brugge-speler Carlos Bacca zitten in de selectie voor de oefeninterland.

  Volgende week speelt de nationale voetbalploeg haar eerste oefeninterland in de aanloop naar het WK in Brazilië. Donderdag is Colombia te gast in het Koning Boudewijnstadion.

  In de 24-koppige selectie van de Zuid-Amerikanen zitten heel mooie namen, zoals die van sterspeler Radamel Falcao (Monaco), ploegmaat James Rodriguez, ex-Club Brugge-spits Carlos Bacca (Sevilla, foto), Jackson Martinez (Porto), Fredy Guarin (Inter) en Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina).

  Colombia, met een vierde plaats op de FIFA-ranking één plaatsje hoger gerangschikt dan de Belgen, verzekerde zich net als de Rode Duivels al van een ticket voor het WK. Beide landen zijn volgend jaar reekshoofd in Brazilië.

  2012: Falcao bezorgt Atletico de Europa League

  Atletico speelt met de 19-jarige Thibaut Courtois in doel. Bij Bilbao staat aanvaller Fernando Llorente (nu Juventus) op het veld.

  Japan met Kawashima, Kagawa en Honda

  Op dinsdag 19 november komt Japan op bezoek. Standard-doelman Eiji Kawashima zal u het bekendst in de oren klinken. Maar Japan brengt ook Shinji Kagawa (Manchester United) en Keisuke Honda (CSKA Moskou, ex-VVV) mee naar ons land.