• home
 • video
 • pas verschenen

  De Ceulaer: "Beloning voor ons harde werk"

  Benji De Ceulaer klonk tevreden na het gelijkspel bij Rapid Wenen. De spits komt met Racing Genk nu wel erg dicht bij een Europese lente. "Maar het kan nog steeds mislopen", reageert De Ceulaer.

  "Na een hele reeks van stevige wedstrijden kan je dit gelijkspel als een beloning voor ons werk beschouwen," reageert Benji De Ceulaer na afloop van de wedstrijd tegen Rapid Wenen.

  "Ik had op het moment dat de penalty getrapt moest worden te veel pijn, maar ik zag dat Kara zich achter de bal zette. Hij heeft hem heel knap binnen getrapt. Het was ook een correcte beslissing van de scheidsrechter om strafschop te fluiten."

  Met nog twee wedstrijden op het programma is Racing Genk bijna zeker van kwalificatie voor de 16e finales in de Europa League. "Maar het kan nog steeds mislopen, daarom zijn de twee volgende wedstrijden zo belangrijk. We gaan er alles aan doen om Europees te overwinteren. Nu gaan we er alles aan doen om zondag klaar te zijn."