• home
 • video
 • pas verschenen

  Januzaj krijgt excuses van Fulham-verdediger

  Januzaj werd het slachtoffer van een drieste tackle van Riether.

  Fulham-verdediger Sacha Riether heeft zich op Twitter verontschuldigd tegenover Adnan Januzaj. De Duitse voetballer ging afgelopen weekend in de match tussen Fulham en Manchester United stevig door op de enkel van Januzaj toen die op de grond lag.

  Sacha Riether is de eerste speler die op basis van beelden vervolgd zal worden door de Engelse voetbalbond. De ref had de actie van Riether gemist, maar een driekoppig panel bekeek de beelden en schorste de Duitser voor drie wedstrijden.

  Op Twitter excuseerde hij zich bij Adnan Januzaj voor zijn stevige charge. "Ik wil me verontschuldigen. De actie typeert mij helemaal niet, maar frustraties kregen de overhand", klinkt het. "Ik zal de gevolgen aanvaarden en blijf werken om er bij mijn terugkeer meteen te staan."