• home
 • video
 • pas verschenen

  Wickmayer en Van Uytvanck in volgende ronde

  Wickmayer (archieffoto) moest een tiebreak overwinnen.

  Op het WTA-toernooi van Taiwan hebben Yanina Wickmayer en Alison Van Uytvanck zich geplaatst voor de achtste finales. Wickmayer, het tweede reekshoofd, kreeg wel best wat weerwerk van een kwalificatiespeelster. Van Uytvanck won redelijk eenvoudig.

  Het toernooi in Taiwan is een van de vijf kleinere WTA-toernooien, gedoteerd met 125.000 dollar. De andere zijn Cali in Colombia en drie in China: Suzhou, Ningbo en Nanjing. Vorige week in Nanjing haalde Wickmayer de halve finales (zie "Lees ook").

  Uitslagen eerste ronde (Belgen):

  • WICKMAYER (WTA-59) - Chan (Tai/WTA-325) 7-6 (7/3), 6-4
  • VAN UYTVANCK (WTA-129) - Poetsjkova (Rus/WTA-133) 6-1, 6-3

  Programma achtste finales:

  • WICKMAYER (2) - Govortsova (WRu/WTA-95)
  • VAN UYTVANCK - Koedrjavtseva (Rus/WTA-176)