• home
 • video
 • pas verschenen

  Licht uit? Wedstrijd stilgelegd

  Tijdens Standard - Kortrijk in 2011 viel het licht uit.

  Zondag ging tijdens het Nederlandse programma Studio Voetbal het licht uit tijdens de uitzending. Ook tijdens sportwedstrijden hebben stroompannes in het verleden al voor moeilijkheden gezorgd.

  Baltimore Ravens - San Francisco 49ers

  Begin dit jaar liet de stroom het afweten tijdens de hoogmis van het American Football, de Super Bowl. Bij de rust leken de Baltimore Ravens al zegezeker, maar na een stroompanne van 35 minuten was het toch nog alle hens aan dek tegen de San Francisco 49ers. Uiteindelijk werd het 34-31 voor de Ravens.

  Standard - Kortrijk

  Standard klopte op 21 augustus 2011 KV Kortrijk in de Jupiler Pro League. Het licht op Sclessin viel een kwartier uit door een stroompanne in Luik. Dankzij noodgeneratoren kon er verder gespeeld worden. Standard won de wedstrijd met 3-1.

  San Francisco 49ers - Pittsburg Steelers

  De San Francisco 49ers maakten in december 2011 al een soortgelijke ervaring mee als twee jaar later in de Super Bowl. Dit keer waren de Pittsburgh Steelers de tegenstanders in de NFL.

  FC Omniworld - FC Dordrecht

  In de Nederlandse tweede klasse ging op 2 april 2010 het licht uit tijdens de wedstrijd Omniworld - Dordrecht. Bij de thuisploeg was het zoeken naar de oorzaak.

  Argentinië - Brazilië

  Vorig jaar werd de terugwedstrijd van de Superclasico de las Americas uitgesteld. Bij de nationale hymnes viel een deel van de verlichting plots uit na een brand in een generator. Een uur later was het nog niet hersteld en stelde de ref de match uit.