• home
 • video
 • pas verschenen

  Czerniatynski: "Meteen akkoord met W-Beveren"

  Alex Czerniatynski (rechts) op de persconferentie.

  Alex Czerniatynski was tussen 2007 en 2009 al eens aan de slag op de Freethiel als trainer, bij het ter ziele gegane SK Beveren. Nu wordt hij de assistent van Bob Peeters. "Het begon echt te knagen", zegt Czerniatynski.

  "Ik ben blij hier terug te zijn. Ik heb in mijn trainerscarrière de afgelopen jaren al een pak miserie meegemaakt. Hopelijk kunnen wij nu echt iets moois opbouwen", zegt de 53-jarige Czerniatynski.

  "Ik begin aan mijn tweede periode bij Beveren, ditmaal als assistent-coach. Ik sta voor meer dan 100 procent achter Bob Peeters. Ik ondertekende een contract voor één seizoen. We zullen zien of daar nog een verlengstuk aan gebreid kan worden."

  "Ik kreeg de afgelopen maanden veel aanbiedingen, maar ik wou afwachten. Nu bood Waasland-Beveren mij de kans en die heb ik met beide handen gegrepen."

  "Ik zag toen ik geen trainer meer was een pak matchen op televisie en op de duur begon het te knagen. Ik wou opnieuw trainer zijn. Vandaar mijn beslissing om samen met Bob Peeters in het project te stappen. Ik heb het echt gemist om een ploeg te trainen en tussen de spelers te staan."

  "Het was het clubbestuur van Waasland-Beveren dat met mij contact opnam. Ik was direct akkoord. Er was zelfs nog over geen loon gesproken. Natuurlijk moest ik eerst afwachten of de hoofdtrainer mij erbij wou. Met de komst van Bob Peeters was meteen alles beklonken."