• home
 • video
 • pas verschenen

  Clijsters helpt om 100.000 eendjes te verkopen

  Clijsters: "Een leuk initiatief"

  Kim Clijsters is meter geworden van een project om minderbedeelde kinderen in Limburg te helpen. Het streekfonds "Een hart voor Limburg" wil met de steun van de ex-tenniskampioene 100.000 badeendjes verkopen en laten racen. "En ik wil mijn eendje bijdragen", zegt Clijsters.

  "Een hart voor Limburg" wil een van de grootste fundraisers in de Limburgse geschiedenis opzetten. Het wil 100.000 kleine plastic eendjes verkopen. 

  Wie 5 euro over heeft voor een eendje kan bovendien in mei 2014 een auto winnen in de eendenrace op de Demer. Dan moet de code die bij jouw eendje hoort overeenkomen met de code van de snelste eend. Je registreren doe je via www.limburgse-eendjesrace.be.

  Met het ingezamelde geld worden projecten gefinancierd om kwetsbare jongeren in Limburg te steunen. Met Kim Clijsters als meter heeft het goede doel een mooi uithangbord.

  Kim Clijsters zet zich enthousiast achter het eendjesrace-project. "Het is een leuk initiatief, waar ik 100% achter sta. Als ik "mijn eendje" kan bijdragen om iets terug te geven aan de maatschappij en deze regio, doe ik dat met volle goesting."