• home
 • video
 • pas verschenen

  Sonck: "Wat gebeurt bij Waasland-Beveren zag je aankomen"

  Sonck was vorig seizoen zelf speler van Waalsand-Beveren.

  Er zijn nog twee serieuze kandidaten om Glen De Boeck op te volgen als trainer van Waasland-Beveren. Dat schrijft de club op haar website. Morgen wordt de knoop waarschijnlijk doorgehakt. Bob Peeters is een van de twee kandidaten. In Extra Time werd voormalig Waasland-Beveren-speler Wesley Sonck gevraagd of dat een goeie kandidaat is.

  "Ik ken het huis een beetje (Sonck speelde vorig seizoen bij Waasland-Beveren). Wat kan ik zeggen? Het hang ervan af", zucht Wesley Sonck in Extra Time.

  "Wat nu gebeurt bij Waasland-Beveren zag je toch aankomen als je 23 nieuwe spelers haalt. Zelfs als je Mourinho bent, kun je met dit materiaal niet elke keer toveren. Je moet er altijd het beste van maken."

  "Glen De Boeck heeft vorig jaar dingen veranderd, er een bepaald systeem ingebracht. Gelukkig maar. Maar je ziet hoe lang het kan duren als je trainer bent. Je krijgt al snel geen krediet meer. Misschien moeten ze bij Waasland-Beveren eens naar zichzelf kijken."