• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe conditietrainer bij de Rode Duivels

  Erik Roex naast Daniel van Buyten op training bij de Rode Duivels.

  Erik Roex is niet langer de conditietrainer van de Rode Duivels. Roex wordt opgevolgd door Mario Innaurato, die al bij de bond aan de slag was als verantwoordelijke van de conditietrainers. Waarom Roex niet langer de conditietrainer is, laat hij in een bericht op Facebook in het midden.

  "Ik ben trots dat ik mocht meetimmeren aan het succes van de Rode Duivels en de weg naar Brazilië. Het is jammer dat ik de apotheose zal missen. Topsport is mooi maar soms ook keihard", schrijft Roex.

  "Het doet pijn, maar het leven gaat voort. Ik blijf werken voor de bond bij de beloften, U19 en alle andere nationale selecties. Verder communiceer ik hier niet over", aldus Roex, die in het verleden ook bij Genk aan de slag was.