• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku gebruikt diepvriesgroenten voor knie

  Romelu Lukaku heeft zo zijn eigen methode om kniepijn te behandelen.

  Everton-spits Romelu Lukaku heeft gisteren zijn knie bezeerd na een zware botsing met Tottenham-doelman Hugo Lloris. De Rode Duivel moest vervangen worden. "Ik hoop snel terug te zijn", zegt de Rode Duivel via Instagram. Voor de behandeling van zijn knie heeft hij zo zijn eigen methode. De FIFA bekritiseert Tottenham ondertussen.

  Een klein kwartiertje voor het einde kwamen Lukaku en Lloris met elkaar in botsing bij Everton-Tottenham (0-0). De Franse doelman kreeg de knie van de Belgische spits vol in zijn gelaat en was even groggy.

  Lloris werd minutenlang verzorgd, maar wilde zich niet laten vervangen. Uiteindelijk speelde hij de match uit. Lukaku daarentegen moest enkele minuten na de clash trekkebenend naar de kant. Hij legde al ijs op op de bank. 's Avonds zat hij zonder ijs en dat loste hij dan maar handig op: met diepvriesgroenten.

  "Ik had geen ijs gisterenavond, dus gebruikte ik maar diepvriesgroenten. Haha. Ik hoop dat ik snel weer beter ben", postte hij op de sociale netwerksite Instagram.

  FIFA bekritiseert Tottenham

  De botsing tussen Lloris en Lukaku vond gehoor tot bij de hoogste regionen. Zo uitte de FIFA kritiek op het feit dat Lloris mocht blijven staan. "Onverantwoord", klonk het.

  Jiri Dvorak, speciaal adviseur van de medische commissie van de wereldvoetbalbond, zegt dat "Lloris moest gewisseld worden. Het feit dat de andere speler ijs nodig had voor zijn hoofd duidt erop dat de klap enorm was. Het is voor 99 procent zeker dat hij een hersenschudding had."