• home
 • video
 • pas verschenen

  Van den Brom: "Kater doorspoelen in de beker"

  Van den Brom: "Geen tijd om te treuren"

  Anderlecht-coach John van den Brom rekent erop dat zijn ploeg opveert na de 4-0-pandoering bij Club Brugge. Bekeropponent Eupen moet het kind van de rekening worden.

  Woensdagavond is Anderlecht gastheer van Eupen in de 1/16e finales van de beker. Trainer John van den Brom weet dat het een ideale kans is om iets recht te zetten na de zware nederlaag van zondag tegen Club Brugge.

  "Gisteren (maandag) was het een dooie boel op de training, maar vandaag heeft iedereen zich herpakt", zegt de Nederlander. "We hebben ook niet veel tijd om te treuren met die bekermatch tegen Eupen die er meteen aankomt."

  "We nemen de match tegen Eupen heel serieus, want we willen de kater van zondag doorspoelen. Dat kan alleen met een overwinning. en ik hecht ook belang aan de manier waarop", zei Van den Brom die op taart trakteerde.