• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku kijkt elke Premier League-wedstrijd volledig uit

  Romelu Lukaku kijkt naar elke match uit de Premier League.

  Romelu Lukaku gaat ver om zichzelf als spits te verbeteren. De Rode Duivel neemt elke wedstrijd uit de Premier League op om ze daarna volledig uit te kijken. "De volle 90 minuten, ja."

  "Ik neem elke wedstrijd uit de Premier League op en bekijk ze nadien volledig opnieuw," vertelt Lukaku aan het Engelse Metro. "Zo kan ik van de bewegingen van andere spitsen leren of net weten hoe verdedigers spelen."

  Dat het de 20-jarige spits heel wat tijd kost, lijkt Lukaku niet te deren. "Ik neem er mijn tijd voor. Ik wil één van de besten in de Premier League worden", zegt hij. "Dat kan alleen maar door van de besten te leren, en dat doe je door naar hen te kijken."