• home
 • video
 • pas verschenen

  Guido Brepoels coacht tweedeklasser Dessel

  Guido Brepoels moest vorig seizoen weg bij STVV.

  Guido Brepoels gaat aan de slag als trainer bij tweedeklasser Dessel. Pikant detail: zijn eerste match wordt zaterdag een thuiswedstrijd tegen zijn vorige werkgever STVV. Brepoels volgt Frank Machiels op, die er op 16 september zelf de brui aan gaf. Dessel staat negende in tweede met 8 punten uit 8 wedstrijden.

  De 52-jarige Brepoels heeft er enkele sabbatmaanden opzitten, nadat STVV eind vorig seizoen niet meer met hem voort wilde. Brepoels tekende een contract tot het einde van het seizoen bij het team van Bart Goor.

  STVV is de club waarmee Brepoels naam maakte. Hij pakte in 2009 de titel in tweede en loodste de club een jaar later in eerste naar Play-off I. Na een 1 op 15 in de zomer van 2011 moest hij ophoepelen, om er een jaar later weer voor één seizoen terug te keren.