• home
 • video
 • pas verschenen

  Tony Watt maakt vliegende start bij Lierse

  Tony Watt scoort de geruststellende 2-0 voor Lierse.

  Lierse heeft tegen Kortrijk drie belangrijke punten gepakt en doet een gouden zaak in het klassement. Met dank aan de 19-jarige Tony Watt. De Schot scoorde de geruststellende 2-0 nog geen twee minuten na zijn invalbeurt. Watt is niet aan zijn proefstuk toe.

  Tony Watt kwam op het einde van de transferperiode op huurbasis over van Celtic Glasgow. Tegen Kortrijk maakte hij zijn debuut in de Belgische competitie. En dat was er een dat kan tellen. Zijn eerste balcontact was meteen goed voor een geruststellende 2-0 voor Lierse.

  "Het is goed dat ik in mijn eerste match mijn eerste doelpunt maak. Daar heb ik naar uitgekeken", glimlachte Watt na de wedstrijd. "Het doet me trouwens denken aan mijn debuut voor Celtic. Ook toen scoorde ik binnen de minuut."

  Watt lijkt wel een patent te hebben op doelpunten maken in zijn eerste wedstrijd in een nieuwe competitie, want ook in zijn eerste wedstrijd in de Champions League scoorde hij meteen voor Celtic en dan nog tegen Barcelona. "Uiteraard is niks te vergelijken met scoren tegen het grote Barcelona, maar dit geeft ook een goed gevoel. Hopelijk kan ik bij Lierse een goede indruk nalaten."