• home
 • video
 • pas verschenen

  Degryse: "Kompany is de beste verdediger ter wereld"

  "Kompany speelde een beresterke wedstrijd tegen United."

  In Extra Time ging het na de overwinning van Manchester City tegen United over de sterke prestatie van Rode Duivel Vincent Kompany. "Hij is de king van Manchester", zegt Marc Degryse.

  Analist Marc Degryse was vol lof over de prestatie van de kapitein van Manchester City en de Rode Duivels. "Hij was outstanding", zei Degryse. "Kompany speelde een beresterke wedstrijd. Hij kwam terug uit blessure, maar stond er meteen. En dat in zo'n topper. Dat is wereldklasse."

  "De ontlading na het doelpunt van Nasri zegt alles", vindt Degryse. "Hij is momenteel de king van Manchester en de leider van de Rode Duivels. Ik kan me geen betere centrale verdediger ter wereld bedenken. Hij is absolute wereldklasse."

  "Kompany is met zijn 27 jaar op de top van zijn kunnen. Ik denk niet dat hij nog veel beter kan worden. Hij zal de Rode Duivels leiden tegen Kroatië en in Brazilië. Hij is dé top van de wereld, een beer die steeds sterker lijkt te worden", besluit Degryse.