• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli drie duels geschorst voor beledigingen

  Balotelli mist de drie volgende wedstrijden van Milan

  Milan moet het drie wedstrijden zonder Mario Balotelli doen. De excentrieke spits ging na de verloren wedstrijd tegen Napoli in de clinch met de scheidsrechter en schuwde daarbij de beledigingen niet.

  Milan ging zondag in het eigen San Siro met 1-2 onderuit tegen Napoli. Na de match, waarin Balotelli een penalty miste en laat de aansluitingstreffer maakte, kreeg Balotelli het aan de stok met de scheidsrechters. Hij kreeg toen een tweede gele kaart.

  De spits ging stevig uit de bocht. Hij riep de arbiter een reeks verwensingen toe, wat de aanvaller nu op een schorsing van drie dagen komt te staan. Eén match schorsing door de twee gele kaarten en twee bijkomende matchen voor de bedreigingen aan het adres van de scheidsrechters.

  Milan kondigde maandag aan dat het in beroep gaat tegen de straf. Als dat beroep fout uitpakt, zal Milan het tegen Bologna, Sampdoria en in de topper tegen Juventus zonder Balotelli moeten doen.

  Milan veroordeeld voor beledigende gezangen

  In de wedstrijd tegen Sampdoria, de volgende thuiswedstrijd van Milan, moet Milan het bovendien zonder supporters doen. De club wordt gestraft voor de beledigende gezangen van haar fans aan het adres van de Napoli-aanhang.