• home
 • video
 • pas verschenen

  Witsel: "Hazard en Lukaku als dj in kleedkamer"

  Hazard, Fellaini, Witsel en Lukaku op weg naar huis.

  De Rode Duivels hadden na de 0-2 in Schotland wel wat redenen om een feestje te bouwen. Axel Witsel en Thibaut Courtois lichten een tipje van de festiviteiten op. "Het was een klein feestje, want we zijn nog niet in Brazilië."

  0-2 winnen op verplaatsing, 5 punten voorsprong op Kroatië en dus op een zucht van het WK 2014 en dinsdag geen volgende interland: na de match in Glasgow kon er wel een feestje af bij de Belgen.

  "Natuurlijk was het feest in de kleedkamer", zegt Axel Witsel aan Sporza. "Iedereen is blij. We hebben hard gewerkt voor dit succes, dan kan dit."

  "Hazard en Lukaku zorgden voor de muziek met hun iPod. Onze sterkte is dat we een groep vrienden zijn. En dat straalt af op het veld."

  Thibaut Courtois had nog een extra reden om te feesten. De doelman hield voor de zesde keer in acht duels de nul. "Brazilië is nu heel dichtbij. Een klein feestje kon, maar we beseffen ook dat we er nog niet zijn. We hebben ons wat geamuseerd op goeie muziek."

  "Maar we moeten ook niet te veel feesten. We moeten de voetjes op de grond houden en rustig bij onze club ons ding doen. Hopelijk kunnen we het dan in oktober afmaken."