• home
  • video
  • pas verschenen

    Hasselbaink: "Scoren is een probleem"

    In tweede klasse is het ambitieuze Antwerp in Moeskroen tegen zijn eerste competitienederlaag van het seizoen gelopen: 1-0. Vooral over de tweede helft kan coach Jimmy Floyd Hasselbaink niet tevreden zijn.

    "Een kleine kans zag ik, meer niet. Ik zag geen goeie combinaties meer, de spelers verlieten hun posities en deden dingen die ze niet moesten doen. Van sommige spelers verwacht ik meer", zegt Hasselbaink aan Sporza.

    Met 2 op 9 heeft het optimisme op de Bosuil een knauw gekregen. "Het is nog een lang proces. Ja kan eens verliezen, maar de manier zint me niet. We moeten snel weer doelpunten beginnen te scoren. Dat is ons probleem op dit moment. Donderdag spelen we weer (op Tubeke, red.). Dan verwacht ik een reactie."