• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-Club-speler Spilar stapt uit het leven

  De Slovaakse voetballer Marek Spilar is zaterdag overleden. De ex-speler van onder meer Club Brugge is zelf uit het leven gestapt. Spilar werd 38.

  Marek Spilar zou volgens de Slovaakse media uit het raam van zijn appartement in Presov gesprongen zijn. De hulpdiensten kwamen meteen ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat. Volgens de lokale politie wijst alles op een wanhoopsdaad.

  Spilar speelde tussen 2002 en 2006 3,5 seizoenen voor Club Brugge, waarmee hij twee titels en een beker pakte. Na zijn passage in Brugge sloot hij zijn carrière af in Japan, bij Nagoya Grampus. Spilar verzamelde ook 30 caps voor Slovakije.

  Wie vragen heeft over zelfdoding, kan dag en nacht gratis en anoniem bellen naar de Zelfmoordlijn op 02/649.95.55 of naar Tele-Onthaal op 106. De Zelfmoordlijn is ook via het internet bereikbaar voor een chatgesprek.