• home
 • video
 • pas verschenen

  Hazard kaft schoolboeken van jonge fan

  Hazard verrast een jonge fan.

  Ook de zesde Duiveluitdaging werd een succes. De oproep om te supporteren voor de supporters die naar Schotland meereisden, klonk erg luid over het hele land. En dan staat daar uiteraard een tegenprestatie tegenover. Daarbij ontpopt Eden Hazard zich tot "handige huisman". Bekijk hieronder een filmpje.

  De zesde Duiveluitdaging was de eerste die aan een uitmatch van de Belgen gekoppeld was. "Fans in Scotland, make us proud" was de slogan om te supporteren voor de fans die de nationale ploeg tot in Schotland naar een zege willen schreeuwen.

  De kranten verdeelden 500.000 affiches en er werden heel wat aanmoedigingsacties opgezet. Een geslaagde actie dus.

  Als tegenprestatie verrasten Eden Hazard en Nacer Chadli een gezin dat in de ban is van de Duivels en sprongen bij in het huishouden. Simon Mignolet en Romelu Lukaku bedankten fans in een supporterslokaal.