• home
 • video
 • pas verschenen

  Gehavende gezichten en blauwe ogen

  Nibali heeft last na een bijensteek.

  In de Vuelta valt Vincenzo Nibali op door een "dik oog" na een wespensteek. Reden genoeg om enkele "mooie" blauwe ogen te verzamelen. Van Rooney tot Kompany.

  Nibali na een bijensteek

  Vincenzo Nibali is in de Vuelta 2013 gestoken door een bij en mag geen ontstekingsremmers gebruiken.

  Rooney heeft diepe wonde

  Wayne Rooney mist interlands na een ongelukkige botsing op training bij United (september 2013). Verschillende media trekken de kwetsuur van Rooney in twijfel en vragen zich af of de aanvaller wel in actie wil komen voor het nationale team. Rooney is de kritiek beu en plaatst foto's van zijn hoofdwonde op Facebook.

  Kompany na de match tegen Servië

  Vincent Kompany komt niet ongeschonden uit de interland tegen Servië. Hij speelt de match uit met een gebroken neus, een barst in zijn oogkas en een lichte hersenschudding. De aanvoerder van de Rode Duivels brengt de nacht door in het ziekenhuis. (juni 2013)

  Vaughters na bijensteek

  Jonathan Vaughters wordt in de Tour van 2001 gestoken door een bij.

  Jean-Pierre Bauwens na bokskamp

  Bokser Bauwens geeft mee dat hij snel "bont en blauw" is een dag na een bokskamp (april 2013)

  Blauw oog Flecha in de Tour

  Juan Antonio Flecha na een valpartij in de Tour 2013.

  Kuijt heeft dik oog na zware botsing met De Guzman

  Op de afsluitende training voor Portugal-Nederland komen Dirk Kuijt en Jonathan de Guzman hard met elkaar in aanraking. De Guzman wordt afgevoerd met een hersenschudding en Kuijt houdt er een zware oogwonde aan over.

  Krist Porte (1996)

  21 december 1996: na 66 minuten in Anderlecht-Eendracht Aalst deelt Gilles De Bilde een vuistslag uit aan Krist Porte.

  Marat Safin na een vechtpartij op straat

  In 2009 begint Marat Safin aan de Hopman Cup met twee blauwe ogen. Die liep hij op bij een vechtpartij in Moskou. Zijn verklaring: "Ik heb inderdaad gevochten. Ik was op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Maar ik was de sterkste, ik red me wel'."

  Laurens Ten Dam

  Laurens ten Dam gaat onderuit tijdens de 14e rit van de Tour de France 2011. Ten Dam gaat onderuit in de afdaling van de Col d'Agnes en vliegt daarbij over de kop. 'Ik ben oké. Geen breuken', twittert hij na een bezoek aan het ziekenhuis van Foix.