• home
 • video
 • pas verschenen

  "Bale? Niet zeker van een basisplek"

  Assistent-coach Clement kan geen basisplaats garanderen.

  Nu de transfer van Gareth Bale eindelijk afgerond is, kijken de Madrileense fans uit naar zijn debuut. Al lijkt de Welshman wel niet zeker van een basisplaats. "Er is heel wat concurrentie", klinkt het bij de club.

  Met een transfersom van om en bij de 100 miljoen euro is Gareth Bale sinds kort de duurste voetballer aller tijden. Maar zeker is hij wel niet van een basisstek bij Real Madrid.

  "Er is veel concurrentie voor de plaatsen. Niemand krijgt garanties. Coach Ancelotti heeft een duidelijk idee over hoe hij Bale wil gebruiken, maar ook dat kan veranderen", zegt assistent-trainer Paul Clement aan de BBC.

  "Bale kan op verschillende posities uit de voeten. Hij is veelzijdig. Het wordt een interessante oefening om iedereen in te passen in de ploeg. We willen voor iedereen zo snel mogelijk de beste plaats vinden."

  Op 14 september kan Bale op het veld van Villarreal zijn debuut maken voor Real Madrid.