• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku verrast en verhuist naar Everton

  Romelu Lukaku trekt naar Everton.

  De transfer van Romelu Lukaku heeft in het laatste uur van de transferperiode vriend en vijand verrast. Hij wordt door Chelsea voor een seizoen uitgeleend aan Everton. Hij bevestigde het nieuws op Twitter.

  De concurrentie voor Rode Duivel Romelu Lukaku in de aanvalslinie bij Chelsea is moordend. Zeker nu ook Samuel Eto'o aangetrokken werd.

  Chelsea wou nog een spits slijten en toen een verkoop van Demba Ba niet lukte, werd plots een uitleenbeurt voor Romelu Lukaku een mogelijkheid.

  Zijn ex-ploeg West Brom en Everton sprongen in de dans en Everton trok aan het langste eind. Bij de ploeg, waar ook tot laat volop speculatie was rond collega-Rode Duivel Fellaini, kan Lukaku wellicht meer speelminuten verzamelen.