• home
 • video
 • pas verschenen

  Lecluyse zwemt weer in Moeskroen

  Fanny Lecluyse

  Fanny Lecluyse keert na enkele maanden bij het Gold Swimming Team in Menen al terug naar haar oude club in Moeskroen. Haar oude en nu weer nieuwe coach Horatiu Droc is blij. "Er was nooit een probleem tussen ons", zegt de Roemeen.

  Fanny Lecluyse (21) geldt als een van de grote Belgische zwemtalenten, al was haar opmars wat stilgevallen. Eind vorig jaar wilde ze het over een andere boeg gooien en verliet ze haar club in Moeskroen. Nu keert Lecluyse op haar stappen terug.

  "Fanny had na tien jaar zin in iets anders, in nieuwe trainingsmethodes", zegt haar oude en nu weer nieuwe coach Horatiu Droc.

  "Ik kon haar vertrek begrijpen. Maar ze heeft nu vastgesteld dat het haar ding niet is. Ik ben blij dat ze weer in Moeskroen komt zwemmen. Er was nooit een probleem tussen ons."

  Lecluyse concentreert zich nu op het EK in kleinbad in december.