• home
 • video
 • pas verschenen

  Wilmots: "Verwachten Fellaini dinsdag"

  Wilmots heeft zijn spelers verwelkomd.

  De Rode Duivels hebben een eerste ontspannen training afgewerkt in de aanloop naar Schotland. Enkele Duivels sukkelen met kleine kwaaltjes, maar de bondscoach is optimistisch gestemd. Hij tilt ook niet zwaar aan de latere aankomst van Marouane Fellaini.

  Wilmots overloopt bij Sporza de geplaagde spelers. "Eden Hazard was fit, maar na enkele minuten training kreeg hij last van een oude achillespeesblessure. Ik verwacht dat hij wel speelklaar raakt." 

  "Chadli liep afgelopen weekend een hamstringblessure op. Hij is nu in handen van de medische staf. En Witsel heeft een bloeduitstorting na een trap op zijn knie. Vertonghen en Van Damme (enkel) kregen rust."

  Het grootste vraagteken is misschien wel Zakaria Bakkali, die afgelopen weekend wel weer kon meedoen met PSV. "Hij moet nog onder de scanner om te onderzoeken hoe het met het scheurtje in zijn lies is gesteld. We nemen geen risico's en staan in nauw contact met de medische staf van PSV. Bakkali heeft wel nog niet beslist of hij voor België dan wel Marokko wil spelen.

  Fellaini mocht een dagje langer in Engeland blijven. Hij hoopt een transfer naar Manchester United af te ronden. "Dinsdag verwachten we hem in België, dan is iedereen verlost van alle transferbeslommeringen."