• home
 • video
 • pas verschenen

  Kaka keert terug naar Milan

  Bij Real Madrid haalde Kaka nooit z'n hoogste niveau.

  Milan heeft een vervanger gevonden voor de naar Schalke vertrokken Kevin-Prince Boateng. Niemand minder dan Ricardo Kaka komt de gelederen versterken. De Braziliaanse middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen.

  Het gerucht deed al langer de ronde, maar nu meldt Milan zelf op zijn website dat het Kaka overneemt van Real Madrid. De Braziliaanse aanvallende middenvelder tekende een contract voor twee seizoenen.

  Het is niet de eerste keer dat Kaka bij Milan speelt. Tussen 2003 en 2009 schitterde Kaka op het Milanese middenveld. Hij versierde op die manier in 2009 een transfer naar Real Madrid.

  Bij Real haalde Kaka echter nooit het hoge niveau van bij Milan. Hij zat vaker op de bank dan hem lief was en kampte ook met verschillende blessures.

  Met het oog op het WK 2014 in eigen land beslist Kaka nu om de deur bij Real achter zich toe te trekken. Milan neemt Kaka transfervrij over van Real. Hij zal naar verluidt jaarlijks vier miljoen opstrijken.