• home
 • video
 • pas verschenen

  Clement: "Incident(je) met Odjidja al lang gesloten"

  Volgens Philippe Clement is er geen vuiltje aan de lucht.

  Na de wedstrijd tegen Waasland-Beveren was er in het kamp van Club Brugge wat opschudding. Odjidja weigerde na de wedstrijd even de supporters te groeten, maar werd voor de ogen van alle camera's teruggehaald door T2 Philippe Clement. "Voetbal is emotie, dit hoort erbij", reageert de laatste.

  Een aantal mislukte acties met Lestienne zouden de aanleiding van het incident geweest zijn. "Vadis was wat geëmotioneerd na de match, dat is heel normaal", reageert Clement bij Sporza.

  "Na de wedstrijd is het de afspraak dat alle spelers samen de supporters gaan groeten. Vadis liep naar binnen en ik heb hem gezegd dat hij naar de supporters moest gaan met de rest van de groep", relativeert hij.

  "Hij is daarna ook gegaan. De zaak is voor mij dus gesloten. We zien mekaar allemaal nog even graag. Voetbal is emotie, dat is dus geen probleem."

  Kapitein Timmy Simons weigerde na de match van een incident te spreken. "Ik noem dit zelfs geen incident. Voetbal zit vol van emotie. Dit soort dingen kunnen dus gebeuren", aldus Simons.