• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Lierse haalt kwelgeest van Barcelona

  Tony Watt wordt gehuurd van Celtic.

  Lierse heeft een nieuwe spits gevonden. Tony Watt wordt voor een jaar gehuurd van Schots kampioen Celtic. De Schot van 19 kan mooie adelbrieven voorleggen en scoorde al in de Champions League tegen Barcelona.

  Watt debuteerde in 2012 bij Celtic en kreeg vorig seizoen heel wat speelkansen. Hij scoorde vijf keer in 20 matchen in de Schotse competitie en mocht ook zijn kunnen tonen in de Champions League. Hij kende daarin een droomdebuut toen hij de 2-0 scoorde tegen Barcelona.

  Watt is Schots jeugdinternational en heeft ook al een A-selectie. Tegen België is de aanvaller niet opgeroepen.

  "Alles is heel snel gegaan. Ik ging rap akkoord toen Celtic me zei dat ik naar Lierse in de Belgische competitie kon uitgeleend worden", zegt Watt op de website van Lierse.

  "Ik hoorde dat Lierse echt een spits zocht en hopelijk kan ik hier goed presteren en goals maken. Aan mijn doelpunt tegen Barcelona hield ik goeie herinneringen over, maar nu ligt m'n focus op Lierse."

  "Ik wil goed presteren en zo hoog mogelijk eindigen in de competitie."