• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp "beroofd" door onwaarschijnlijke dwaling

  In deze fase zag de ref een strafschop.

  Verbroedering Geel heeft gisteren bij Antwerp een punt in cadeauverpakking gekregen. De ref gaf Geel een penalty in de 88e minuut, terwijl de overtreding duidelijk ruim buiten de 16 gebeurde. Geel maalde er niet om en legde de 1-1-eindstand vast.

  De beelden hieronder van RAFC.tv op YouTube spreken voor zich. De penaltyfout was duidelijk buiten de zestien. Antwerp-coach Jimmy Hasselbaink hielp na de match om boze supporters in te tomen, maar op de persconferentie haalde hij ook zelf uit.

  "Het is niet mijn stijl om op de wedstrijdleiding te foeteren, maar deze beslissing is simpelweg belachelijk en kost ons twee punten. Die kunnen we nog nodig hebben in de eindafrekening. Ik vind het vooral zonde voor de jongens, want die hebben keihard gewerkt en werden beroofd."